Veedselactie Amigos

Na het grote succes van onze actie Kerstpakketten voor Langreo, en de blijvende financiėle noodzaak, zijn wij zo vrij om opnieuw beroep te doen op jullie groot hart.

De Spaanse Vereniging Amigos del Perro, die het beheer verzorgt van o.a. het asiel van Langreo, heeft het financieel zeer moeilijk bij de zorg van de talrijke honden in dit asiel. Het ontbreekt hen regelmatig aan geld om zelfs maar voeding voor de honden te kunnen kopen.

Met elk transport nemen wij hulpgoederen, waaronder voeding, mee naar Spanje. We kunnen echter niet meer meenemen dan het maximale toegestane gewicht aan laadvermogen. Daarom is ook een financiėle steun hard nodig om voeding ter plaatse te kunnen aankopen. Het gaat hier niet om luxe of comfort, het gaat hier om HONGER !

Het kost gemiddeld 8 euro per maand om een hond in het asiel van zijn nodige basisvoeding te voorzien. Er zijn gemiddeld 120 honden aanwezig. Met een eenvoudig rekensommetje, komen we op het nodige maandelijks bedrag van 960 euro om alle lege buikjes dagelijks te kunnen vullen.

De gemeente Langreo komt maar voor 40% tussen in het financieel ondersteunen van de opvangplek. Iedere euro die wij kunnen bijdragen is dus heel belangrijk! Wij deden in het verleden al meerdere keer oproep op jullie vrijgevigheid, en kregen altijd veel steun. Hiervoor onze enorme dank !!! Wij hopen dat nogmaals de honden mogen rekenen op uw steun om hun bestaan te verbeteren.

AmigosWij starten met een Actie, waarbij sponsors de kosten van voeding van 1 hond op zich neemt op maand/jaar/lopende basis. Voor iets meer dan 0,25 eurocent per dag, verzekert U de dagelijkse portie voeding van een hond in het asiel van Langreo. Wij hebben veel sponsors nodig, die elk het kleine bedrag van 8 euro per maand willen sponsoren om samen alle honden van een volle etenspot te voorzien! Een eenmalige donatie is ook mogelijk of een donatie voor voeding een bepaald aantal maanden.

Wij zijn niet in de mogelijkheid om dit project te individualiseren, en te bepalen welke bepaalde hond in het asiel van Langreo je sponsort. We zullen regelmatig een overzicht geven van het geld dat naar Langreo wordt gestort, fotos van de aangekochte voeding, en algemeen nieuws uit het asiel en foto’s plaatsen, zodat het werk in het asiel gevolgd kan worden. Elke sponsor = AMIGO, wordt in onderstaande lijst ingevuld onder de benaming naar keuze (met naam of bijnaam, met initialen of anoniem, of naam van je hond, etc.).

Bijdragen kunnen gestort worden ten name van S.O.S. Strays vzw te Schoten, onder vermelding AMIGO.